Meteen naar de content

Volg ons

Binnen 1-3 werkdagen geleverd & Gratis verzending

  Verzending & Retour

  VERZENDING & RETOUR

  VERZENDING

  We kunnen vrijwel al onze bestellingen naar elke bestemming in de wereld laten versturen. Alle bestellingen worden verzonden binnen 1 tot 3 dagen. De verzendkosten zijn gebaseerd op de grootte / gewicht van de gekochte artikelen en bestemming. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot de verzending van uw bestelling, laat het ons weten door een email te sturen naar info@ecomex.nl 

  NEDERLAND

  Alle bestellingen in Nederland worden geleverd door PostNL. De juiste verzendmethode incl. de verzendkost en worden automatisch voor u berekend bij het afrekenen.

  ‚ÄĘ Alle¬†bestellingen in Nederland worden¬†gratis verzonden.

  INTERNATIONAAL

  Internationale bestellingen worden afhankelijk van de bestemming, gewicht en hoeveelheid verzonden met PostNL. Bestellingen buiten Nederland worden verstuurd binnen 3 tot 8 werkdagen, afhankelijk van de douane verwerking. De juiste verzendmethode en kosten worden automatisch berekend bij het afrekenen van uw bestelling. Bestemmingen die niet worden weergegeven in de webshop worden afzonderlijk afgehandeld via e-mail. 

   

  TRACKING NUMMER:

  Bij postverzendingen bieden wij geen track&trace nummer aan. Bij pakketverzending krijgt u per e-mail een track&trace nummer nadat u bestelling is verzonden. Het kan tot 24 uur duren voordat de informatie over uw pakket is verwerkt.

  DOUANE

  Bij bestellingen buiten de Europese Unie, is er kans op eventuele extra kosten zoals invoerrechten en/of belastingen. Dit betekent dat de koper verantwoordelijk is voor alle bijkomende kosten. Neem van tevoren contact op met de plaatselijke douanekantoor voor meer informatie of als alternatief kunt u gebruik maken van de invoerrechten calculator op: http://www.dutycalculator.com/new-import-duty-and-tax-calculation/

   

  UITZONDERINGEN

  B2B (Business-to-Business) klanten komen niet in aanmerking voor coupons, kortingen, acties of gratis verzending.

   

  RETOURNEREN

   

  ONGEWENSTE PRODUCTEN

  Ongewenste producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. De retourkosten zijn voor u. De artikelen moeten ongebruikt zijn en in hun originele staat en verpakking. U zult dan het volledige aankoopbedrag teruggestort krijgen op uw rekening na ontvangst van de geretourneerde producten. Het is uw verantwoordelijkheid om de producten goed te verpakken om schade te voorkomen.

  BESTELLING ANNULERING

  Bestellingen kunnen worden geannuleerd voordat ze verzonden zijn. Indien u de producten na ontvangst toch wilt annuleren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op. De artikelen moeten ongebruikt en in hun originele staat zijn. De retour kosten zijn voor u. De volledige aankoopbedrag zal worden overgemaakt naar uw rekening na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten.

  VERKEERDE PRODUCTEN

  Indien wij u een verkeerde product hebben verzonden, kunt u binnen 28 dagen contact met ons opnemen. Het verkeerde artikel kunt vervolgens kosteloos retourneren en heeft u de keuze om het te vervangen met de juiste artikel(en) of u aankoopbedrag terug gestort krijgen. Totdat de producten geretourneerd zijn, bent u verantwoordelijk voor de bewaring en het nemen van redelijke zorg van de producten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor geretourneerde pakketten die tijdens het transport worden beschadigd, deze producten worden ook niet geaccepteerd. Het is uw verantwoordelijkheid om de producten goed te verpakken om schade te voorkomen.

  BESCHADIGDE ARTIKELEN

  U hebt het recht om defecte / beschadigde artikelen binnen 14 dagen kosteloos te retourneren. U dient wel van te voren contact met ons op te nemen zodat we u een verzendlabel kunnen sturen. De artikelen moeten ongebruikt en in hun originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen dan na ontvangst van de producten de gelegenheid bieden om u product(en) te vervangen of uw volledige aankoopbedrag terug te storten. 

  #ECOMEX.NL

  Volg ons nu op Instragram!

  Eco-Friendly

  Dutch Design

  Cruelty Free

  Help mee om bomen te planten!
  Lees meer