top of page

Over ons

Bij Ecomex geloven we dat duurzaamheid, design en gebruiksgemak perfect samen kunnen gaan. Onze producten zijn ontwikkeld met het oog op een betere wereld, waarbij we ons richten op het welzijn van mens, dier en planeet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze eerste productlijn omvat de Econote en de Ecomat. De Econote is een duurzaam notitieboek gemaakt van steenpapier, waardoor het boomvrij en 100% recyclebaar is. Dit notitieboek biedt dezelfde schrijfervaring als traditioneel papier, maar dan zonder de impact op het milieu. Het is de perfecte oplossing voor wie duurzaam wil werken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product.

Onze tweede product, de Ecomat, is een duurzame bureau-onderlegger van vegan leer. In deze onderlegger hebben we een draadloze oplader verwerkt, zodat je jouw apparaten gemakkelijk kunt opladen terwijl je werkt. Dit product biedt niet alleen gemak en luxe, maar is ook nog eens duurzaam en stijlvol.

Bij Ecomex gaan we verder dan alleen het aanbieden van duurzame producten. Als partner van Trees for All dragen we ook ons steentje bij aan een groenere toekomst. Voor elk verkocht product doneren we een deel van onze opbrengst aan het planten van nieuwe bomen. Zo kunnen we samen werken aan het behoud van onze planeet en het verminderen van de effecten van klimaatverandering.

We nodigen je uit om ons te volgen op social media, zodat je op de hoogte blijft van onze toekomstige inspanningen om bij te dragen aan een betere wereld. Onze producten bieden duurzame oplossingen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, gemak en luxe. Bij Ecomex vind je de perfecte combinatie van duurzaamheid en gebruiksgemak.

treesforall.webp
Zonder titel (30 x 10 cm).png
  • TikTok
  • Facebook
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Instagram
bottom of page